Festvåning

Skeppsbron Privaten är vårt rum för slutna sällskap som vill sitta avkiljt och tar mellan 20 och 50 personer. Skeppsbron Privaten är en del av restaurangen (till höger efter baren), men ändå avskilt med glasdörrar om man så vill. Du och dina gäster sitter på första parkett alldeles vid kanalen. Ni kan givetvis utnyttja baren i restaurangen till drinken före maten. På lördagarna när vi har vår nattklubb, Club Skepsbron erbjuder vi en lounge bar i denna lokal.

Skeppsbrons Vinkällare har hängt med ett tag och är en populär lokal att förlägga mindre fester eller små middagar i. Skeppsbron Vinkällare passar extra bra för vinprovning, vilket vi givetvis ordnar om ni så vill. I övrigt väljer ni er måltid från restaurangens meny. Vinkällaren har plats för cirka 12 personer.
 
I matsalen tar vi upp till 160 sittande gäster. Detta är en ypperlig lokal om du vill annordna större middagar eller fester. Vi erbjuder det där lilla extra allt från konceptbeskrivning till maten på tallriken. Efter alla dessa år besitter vi stor erfarenhet samt sammarbetar med de bästa ljud och ljusfirmorna och artistförmedlingar. Skeppsbron 2 har även sin egen florist som tillsammans med dig kan utforma vad just du vill ha på din middag.